Buffeter

Alle vore buffeter er centreret om en helstegt argentinsk oksefilet af bedste kvalitet.
Derudover er der to kødretter, fire tilbehør samt dessert og ost og/eller frugt.

Ønsker I ændringer i buffeternes sammensætning, eller har alternative ønsker, er I altid velkomne til at kontakte os.

Forårsbuffet:

  • Argentinsk oksefilet
  • Andebrystsalat
  • Laksesoufflé
  • Porretærte
  • Kartoffelsalat med nye kartofler, oliven og sesamfrø
  • Mixet grøn salat
  • Melonsalat med fetaost, rødløg og græskarkerner
  • Creme brülée
  • Chokoladekage
  • Frisk frugt

Sommerbuffet:

  • Argentinsk oksefilet
  • Fiskesymfoni
  • Carpaccio af Bresaola, med mandler og forårsløg
  • Tomatsalat med fetaost
  • Broccolisalat med bacon, rødløg og rosiner
  • Nye citronmarierede kartofler med rucolasalat
  • Porretærte
  • Jordbærkage
  • Ost og druer

Efterårsbuffet:

  • Argentinsk oksefilet
  • Bagt laks marineret i akvavit
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Sur/sød kartoffelsalat med løg og porre
  • Bagte gulerødder med birkes
  • Bulgursalat med svampe
  • Salat med rucola, østershatte og råsyltede tranebær
  • Æbledessert med chokoladetrøffel
  • Frisk frugt.

Vinterbuffet:

  • Argentinsk oksefilet
  • Frikadeller
  • Rødspættefilet Murat
  • Bagte rodfrugter med timian og akaciehonning
  • Flødekartofler
  • Coleslawsalat
  • Savoykål med bacon
  • Brownies
  • Ost med syltede valnødder
  • Frisk frugt

Pris pr kuvert: 350 kr. ud af huset/ 405 kr. i vore festlokaler