Julefrokost

I den søde juletid tilbyder vi vores traditionelle julefrokost-buffet eller forskellige retter som frit kan kombineres til en to eller tre retters menu.

Også her kan buffeten ændres efter aftale hvis man har andre ønsker.

Julefrokost-buffet

  • Marineret sild med karrysalat
  • Kryddersild med løg og kapers
  • Lun fiskefilet med remoulade
  • Gravad laks med dressing
  • Rejer med mayonaise
  • Lun flæskesteg med rødkål
  • Medisterpølse og juleskinke med grønlangkål og brunede kartofler
  • Sylte med rødbeder og sennep
  • Æbleflæsk
  • Blodpølse med kanel, sirup og æblemos
  • Ost med druer
  • Ris a la mande
  • Røget ål med røræg (tillæg 50 kr. til nedennævnte priser)

Pris pr kuvert: 350 kr. ud af huset/ 375 kr. i vore festlokaler

Julemenu

Forret

  • Carpaccio af Bresaola med rucolasalat, pesto, revet parmesan og hjemmebagt maltflutes  (115 kr.)

eller

  • Rokkevinge vendt i kanel, med julienne af smørdampet porre, en halv rødvinsdampet pære, rødvinsglace og hjemmebagt maltflutes. (150 Kr.)

Hovedret

  • Andesteg a la orange med små kartofler, råsyltede tyttebær, frisk agurkesalat og to slags friske grøntsager. (235 kr.)

eller

  • Glaseret juleskinke med brunede kartofler og flødestuvede grønlangkål.  (175  kr.)

Dessert

  • Ris a la mande med kirsebærsauce (90 kr.)

eller

  • Desserttallerken med isfragelité, hindbærcoulis og frisk frugt.  (135 kr.)

Peter Lønnqvist | Tlf: 40136640 | Email: peterloennqvist@gmail.com