Menuer

Ønsker I tre retters menuer kan der frit vælges forret, hovedret og dessert mellem disse forslag.

Har I andre ønsker er vi altid åbne for en snak om mulighederne.

Forretter

  • Fisketimbale af laks og hellefisk, med rejer samt krebse- og hummerhaler
  • Carpaccio af Bresaola med rucola, pesto og parmesanost
  • Bagt laks, krydret med spidskommen og marineret i akvavit
  • Laksesoufflé på smørcrouton serveret på små salater, med cumberlandsauce

Til de tre øverste forretter serveres der hjemmelavede maltflutes

Hovedretter

  • Helstegt argentinsk oksefilet
  • Fyldt kalvefilet med savoykål og perlehønebryst
  • Farseret perlehønebryst
  • Sprængt andebryst med frosset flødepeberrod

Serveres alle med kartofler, sauce og årstidens grøntsager.

Desserter

  • Nøddekage med whiskeyflødeskum
  • Æbledessert med chokoladetrøffel, krokant og flødeskum
  • Grand Marnier fromage med syltede abrikoser
  • Romfromage med kirsebærsovs

Pris pr kuvert: 395 kr. ud af huset / 460 kr. i vore festlokaler

Peter Lønnqvist | Tlf: 40136640 | Email: peterloennqvist@gmail.com